Inschrijven

2019

Heeft u zich nog niet aangemeld?

Woont u in het buitengebied van de gemeente Ooststellingwerf? Maar heeft u zich nog niet aangemeld voor een glasvezelabonnement bij een provider? Kom dan direct in actie! Doe de postcodecheck en meldt u aan voor een abonnement bij een provider.

Meldt u zich aan na 7 januari 2019? Houd dan rekening met extra kosten. Heeft u vragen of heeft u hulp nodig bij het samenstellen van uw persoonlijke abonnement? Bel 0519-701701 of maak een afspraak met Kabelnoord. Ze komen graag bij u langs!  

 

2018

De Provincie Fryslân heeft de tender voor de aanleg van glasvezel naar ongeveer 20.000 percelen in het buitengebied van Fryslân voorlopig gegund aan Kabelnoord. De verwachting is dat de voorlopige aanlegplanning in het voorjaar van 2018 bekend wordt gemaakt. Kabelnoord kan niet iedereen tegelijkertijd voorzien van een snelle internetaansluiting. Daarom wordt het buitengebied van Friesland opgedeeld in kleinere gebieden. Voordat Kabelnoord ergens van start gaat met de aanleg van glasvezel, worden de betrokkenen persoonlijk geïnformeerd. De onderstaande video geeft in het kort informatie over het vraagbundelingsproces en hoe u zich definitief kan aanmelden voor glasvezel in het buitengebied: